lördag 21 april 2012

UTAN STÖDHJUL!

Dagen började med att vi storhandlade på Ica Maxi. För många, många veckor sedan köpte vi en triss lott. Vi vann 25 kronor. Så veckan därpå valde vi en ny lott. Så har det fortsatt från varje vecka. Varje lördag hoppas vi på storvinsten på våran nya lott som vi vunnit från den gammla lotten. Förra gången blev det 50 kr i vinst så idag tog vi två nya lotter. Men nu var det nit lotter så nu kan vi sluta leva på hoppet om storvinsten :)
När vi kommit hem, käkat och slappat så skruvade Jens på "ledstången" på Melissas cykel. Vi har hållt på att krångla med den där stången och stödhjulen flera veckor nu. Inget passar på cykeln. Nu tog vi iallafall av hela pakethållaren, och DÅ passade stången. Så nu får hon lära sig cykla så kan vi skruva tillbaka pakethållaren när hon lärt sig och vi då kan ta bort stången igen. Melissa fick nämligen en ny Monark 16 tum av sin snälla mormor i höstas. Så nu är hennes motivation på topp!
Första cykelturen blev nu på em/kvällen. Vi var bjudna hem till moster Elisabeth på mat och vi tog en promenad dit så Jens kunde dricka vin. Då passade Melissa på att cykla. Det gickmycket vingligt och hon är ju inte den tuffaste 4 åringen. Det var läskigt och hon "ojade" sig hela vägen. Men hon var duktig och kämpade på. Tror jag och Jens kommer få ha STORT tålamod innan hon kommer lära sig ;)

Hemma hos Bethan var en liten skara av hela tjocka släkten. Vi fick god mat och hennes berömda tårta som man alltid hoppas att man ska få när man kommer på middag. Jag fick ner två hela bitar tårta :)
Elisabeths goda tårta!

Mormor & Kusin vitamin hos Bethan!
Vi fikade i Tv rummet hemma hos Elisabeth. Melissa tittade på svt barnprogram. Då börjar alla att hojta "titta där är Julia och Denice." På barnprogrammet visade dom Lisas sagoshow med Anders Lundin. Det spelades in på Svt under tiden jag och Denice bodde i Stockholm typ 05/06 och vi var med under inspelningen flera dagar. Vi "spelade" olika figurer i publiken. Först var jag snövit och Denice var en stor nalle. Sedan var jag ballerina och hon tensoldat. Haha! Melissa tyckte det var väldigt kul men konstigt att HENNES mamma var med på tvn.
Nu ligger vi i sängen, imorgon har jag ridlektion på morgonen. Har lurat med mig Madde till stallet, hoppas hon kommer gilla det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar