fredag 24 augusti 2012

ÖNSKELISTA!

Gick en sväng på stan med Sofia idag. Super trevligt att träffas men mindre kul att gå på stan med två barn! Melissa tjatade som vanligt över allt hon ville ha inne på leksaksaffären, men dom hade något jubileum så Melissa vann ett litet lego sett från friendster på BR. Så helt lottlös kom hon inte ut från leksaksaffären :) väl hemma ville Melissa pyssla. Tyvärr är nästan alla pysselsaker ner packade. Men efter allt tjat om leksaker hon vill ha så knåpade vi iallafall ihop en önskelista tills hon fyller. Det är ju i oktober men det gäller att komma ihåg allt hon vill ha. Hon bestämde helt själv vilka saker som skulle stå med och vilken ordning:
1. Walkie talkie
2. Lego-friends
3. Barbie dockor
4. Dator (haha)
5. Instrument
6. Pysselsaker till scrapbooking.
Jag tyckte många av sakerna var bra. Legot fick hon ju testa på idag, hon var riktigt duktig på att läsa ritningarna faktiskt. Sedan gjorde Melissa ett kärleks kort till pappa :) så fint, hon börjar bli så duktig på bokstäver även om det blir lite krokigt när hon skriver ;)
Vår flytt har blivit framskjuten till söndag nästa vecka, IDAG fanns det inga släp/bilar lediga att hyra. Inte så konstigt eftersom det är en "flytt helg" som jag påpekat i några veckor. Nä det krävs fan en kvinna till allt! Grrr... Nåja, bara att gilla läget och hoppas på att "flytt gubbarna" kan då. Snart drar jag med Åse till Ikea. Skönt att komma iväg och vara lite barnfri!






Kärlekskort!



Pappa
Mamma
Melissa
Theodor
Älskar
Varann

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar