måndag 6 augusti 2012

BARN KOJA!?

Nu är det inte långt kvar tills vi flyttar. Jag skulle vilja göra något kul i Melissas nya rum. På ett inredningsprogram för ett tag sen satte dom upp en Borg/koja i barnens rum. Hittade återförsäljaren på nätet. Super fin men ack så dyr :( över 6000 kronor kostar denna fina lek koja!



Men den fick mig iallafall inspirerad. Tror Melissa skulle gilla att ha en egen koja på rummet så det är tanken till hennes nya rum. Letade vidare på nätet och hittade yttligare en helt underbar inomhus koja. Men även denna lite för dyr för mitt tycke. 2500 kronor kostar denna.



Bara att leta vidare. Kom på iden att köpa Ikeas barnsäng, som är som en loftsäng med stege (men inte så hög) då kan man sy draperi och köpa madrass och göra en koja under sängen. Då får hon nästan två önskningar till rummet då hon länge tjatat om en våningsäng med stege, även om denna sängen inte är riktigt lika hög. Men även detta koncept överstiger budgeten vi har just nu. Har letat lite på blocket utan resultat. En annan negativ sak är att jag tycker sängen är jävligt fula färger på. Hennes möbler går i vitt så frågan är förutom ekonomiskt om den passar in!?



Det billigaste allternativet och lättast att få tag på är att köpa ett vanligt lektält. Finns massor på nätet och på en butik här i stan. 300 kr så om hon tröttnar gör det inget. Tycker bara att dom är lite små. Skulle velat ha kojan aningen större... Melissa har innan haft ett sånt här tält, men efter för våldsam lek gick en tält pinne sönder.



Humm... Någon som har andra bra tips på kojor till barnrummet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar