onsdag 16 maj 2012

DIDRIKSSON.

Melissa har växt ur sina fodrade galon kläder. Jag har tänkt att till hösten köpa boardman settet från didriksson. Dom har fått väldigt bra i test och vi har haft deras galon/regnkläder i många storlekar och varit nöjd. Just nu har hon rosa regnkläder därifrån. Jag försöker leta nu på vår/sommar då många sidor på nätet rear ut gamla höst/vinter kläder. Väntar man tills det blir säsong får man betala fullt pris. Läste på en annan blogg att den mamman köpt ett sett på members.com så gick in och kollade. Det fanns inte ett enda kvar! Fan va surt då det var under halva priset.



Theodor är så rolig. Så fort jag sätter på hårfönen, mixen eller dammsugaren så spärrar han upp ögonen och säger "ooooohh" ser så gulligt ut!



Idag ville Melissa vara hemma från dagis så det fick hon. Då slipper vi gå ut i regnet. Kan behövas, tror jag är lite övertrött. Kan inte riktigt tänka klart. Det visade sig tydligt igår kväll. När jag hade bytt om till pyjamas gick jag in i badrummet och slängde mina underkläder rakt ner i toaletten. Tog ett tag innan jag fattade vad jag gjort. Då fick jag ett hysteriskt skratt anfall, kläderna skulle ju såklart i tvättkorgen och inte i toaletten!

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Vill du ha en mer framgångsrik blogg? Behöver du och din blogg en knuff i rätt riktning?

    Besök vår blogg http://blogtools.blogg.se för att läsa vad vi har att erbjuda dig nu i samband med våran lansering.

    Ha en underbar dag!
    /BlogTools

    SvaraRadera
  2. Kolla in denna sida,http://www.barnskospecialisten.se/webbshopen.aspx?namn=BOARDMAN%20R%C3%96D/GUL%20Fodrat%20regnst%C3%A4ll&brand=DIDRIKSONS&mn=Regnkl%C3%A4der&mnid=39&id=1270024&page=0 kanske finns något som passar!!? Tips bara!

    //Madde

    SvaraRadera