lördag 8 december 2012

MER SPYOR, VÄRME OCH GOD MAT

Med risk för att låta jävligt negativ så börjar det bli lite jobbigt att ta reda på spyor. För två kvällar sedan var det Theodors tur att kräka ner både sig själv och oss andra. Mitt i natten var vi till slut tvungna att ringa room service. Den stackars personalen fick ta reda på flera säckar ner spydda sängkläder och handdukar och sedan lägga i rent till oss. Vi gav dom massor med dricks :) men sen dess har vi alla mått bra. Det är bara Theo som äter lite dåligt, men välling går iallafall ner och han är pigg och glad.
Hotellet vi bor på är jätte fint, hela pool området är jätte fint! Vi bor bara några kliv från stranden så vi har tillbringat fm vid poolen och em vid havet. Havet är super varmt! Idag har vi varit på tsunami museum mm. Imorgon ska vi på elefant safari :)
Maten är jätte god på dom ställen vi provat hittills. Med barn blir man ju lite bekväm, har man hittat ett bra ställe går man gärna dit nästan varje måltid. Men lite olika har vi provat på. Just nu är favorit stället ett litet Thai ställe precis vid hotellet. Det ligger direkt på sanden nere på stranden så vi kan kolla ut över havet medan vi äter.



Favvo stället!



På hotellet.



Melissa på väg till badet.



Jag har redan lyckats bränna mig... (bortse gärna från magen som "hänger" över handfats kanten, tack!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar