tisdag 18 december 2012

HOME SWEET HOME!

Vi har tyvärr inte haft tillgång till internet på flera dagar nu. Jag hade skrivit ett jätte långt inlägg om shoppingen här i Khao Lak, som jag tänkte posta nu när vi kunde koppla upp oss till wifi. Men det inlägget är helt borta, så jag gör ett nytt när vi kommer hem. Imorgon bitti runt 06.00 går bussen mot flygplatsen. Ser inte fram emot resan men det ska bli skönt att komma hem. Ordspråket "borta bra men hemma bäst" känns väldigt passande just nu! Senaste veckan (dagarna) har barnen fått bara friska och krya. Jag själv lever på Ipren just nu för att hålla febern borta. Halsen har fått sig en omgång av det Thailändska Apoteket, väntar med spänning på att få halsfluss (igen).
Melissa har vi skämt bort som den prinsessa hon är nu till hemfärden. Eftersom det inte kostar många kronor att gå på salong här så fick hon både fixa hår (med pärlor i) och måla naglarna, hon är helnöjd!
Vi tog vår sista måltid nere vid havet på vårt favorit ställe nu på kvällen. Dom är så gulliga där nere, dom tog kort och ville ha våra email adresser. En servitris började till och med gråta när hon skulle säga hej då, så himla söt personal!
Nu få några timmars sömn innan några sömnlösa dygn med flyg och tidsomställningar... Natti!



Melissas ny målade naglar.



Melissas ny friserade hår (+ansiktsmålning)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar