onsdag 26 december 2012

JULAFTON 2012

Ville skriva lite mer om julafton. Vi firadei Mariefred (som vanligt) I år var det trångt, även kusinerna från Falun var med. Tror det var ca 8 år sen som dom firade med oss, det har blitt lite mer utspritt när alla vi "barn" har egna familjer. Men i år var vi alltså samlade HELA släkten i Gillas lilla vardagsrum. Kl 14 var det fika (som alltid) kl 15 var det kalla anka (som alltid) kl 16 kom tomten (som alltid) och sedan rullade det på i vanlig ordning med paketöppning och jul mat. Tror klockan var ca 21 när vi kom hem. Nu när man har barn blir det ju inte så sent på julafton, men det är ju barnens dag. Melissa var supernöjd med sina julklappar, hon fick: Lego Friends, morgonrock, hästlakan, hästspel, barbie, pyssel, doktorväska och ett nytt data spel. Theodor fick; lek och lär nalle och två pyamaser.
Melissa tror stenhårt på tomten, och fast det var mormor som var tomte så blev tomten inte avslöjad. Kul, hoppas hon kommer tro länge till på tomten. Anton tvekade lite och frågade om någon hade klätt ut sig :) Elin var lite skeptisk till denna tjocka man som kom och Theodor är för liten för att bry sig.
Åh, jag älskar julen och tycker den är supermysig. Lite extra mysigt med alla samlade. MEN jag blir också väldigt stressad på julafton, och man kan inte riktigt koppla av. Folk överallt, hinna med att ta kort när barnen öppnar klappar, smälla i sig mat och sen vips så är hela dagen slut. Var lite besviken på mig själv i år då jag knappt åt någon mat eller julgodis. Har ju varit lite dålig sen vi kom hem och hade inte någon aptit. Det blir ju också så när man inte kan sitta och njuta av julmaten utan man måste slänga i sig för att Theo sitter och gallskriker. Jag blev mätt för tidigt och orkade inte med allt jag ville. Nu är det bara nyår kvar och sen blir det nya tag och ett nytt år!

Melissa med älskade Emilia <3
 Christel och lilla Elin

Melissa, Theodor och Anton tackar tomten för den här julen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar