söndag 26 februari 2012

JUNIBACKEN.

Igår var jag och Melissa med Maria och Emilia i stockholm. Jag och Maria hade bestämt att vi skulle göra en heldag med bara flickorna så alla grabbar fick stanna hemma!
Det vi inte hade tänkt på var att det var helg, dessutom löninghelg OCH sportlov så det var rätt packat med folk på junibacken som vi skulle till. När vi kom till Junibacken möttes vi av världens längsta kö. Men den gick skapligt fort framåt så det var ok ändå.
världens längsta kö!
Väl inne så var det lika packat med folk. Vi hoppade över att leka i alla dom småleklanden, det blev lite lek i villavillerkulla. Det var liksom för mycket folk för att kunna få plats. Vi hoppade även över att äta lunch på junibacken på grund av allt folk. Men teatern med Pettsson och Findus blev en hit för tjejerna och sagotåget missade vi inte.Sagotåget tycker jag är det absolut bästa.Det är så himmla mysigt. Efter några timmar på Junibacken tog vi en promenad från djurgården och in till stan, där vi åt på Mcdonald. Mycket mindre folk, mycket billigare och mycket godare enligt barnen. Sedan fick vi strosa genom stan i väntan på tåget hem. Hemma blev vi upplockade på tågstationen av Jens. Vi åkte direkt till mamma som bjöd på födelsedagsmiddag, Grattis mamma!
Melissa stupade i säng. En trött men nöjd tjej var det.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar