söndag 5 februari 2012

FÖR KORT HELG...

Som vanligt tycker jag att helgen är aldelles för kort. Känns som att man knappt hinner göra saker :( I går var Melissa på bio med mormor. På kvällen hade vi Linda, Rene och Andy över hos oss. Det var väldigt trevligt. Jag och Linda planerade lite småsaker som vi ska prova till bröllopet. Dom hade med sig mat från American Pizza igår. Men jag var duktig och avstod från pizzan och åt min sallad, mango, avocado och keso röra istället. Dock slank det ner några godisbitar under kvällen.
Vi hade lämnat Theodor hos Åse och farfar under natten. Dels för att få sova, dels för att umgås med vänner igår utan barn, men också för att Melissa skulle få lite tid själv med oss idag när vi vaknade. Hon hade tidigare i veckan fått välja vad hon ville göra med oss och hon hade bestämmt att vi skulle mata ankorna. Det var jävligt kallt men vi tog en sväng till stadsparken och matade änderna där.

Melissa har under en tid sammlat pantburkar och sparat pengar till en Barbie som hon velat ha. Idag efter vi matat ankorna kunde vi äntligen åka och köpa den efter någon månads sparande. Det fattades 10 kronor men dom fick hon av oss idag. Nu kan hon börja spara till nästa sak, hon har en hel lista på saker som hon vill spara pengar till :)
Efter att vi varit ute och köpt Barbie så åkte vi och hämtade hem lillebror som Jens höll på att längta ihjäl sig efter. Det är konstigt det där, när barnen är hemma kan man känna att det skulle vara så skönt att få vara lite själva sen när barnen är borta så längtar man så mycket efter dom. När vi kom in låg Theo och farfar och sov så skönt i sängen.

På eftermiddagen har vi haft Bonnie över på lite fika och lek. När hon blev hämtad så Melissas rum ut som ett bombnedslag! Jag tror inte det fanns ett enda klädesplagg kvar igarderoben. Nu är ordningen återställd här hemma. Helgen är slut men tacos middagen återstår att avnjuta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar