söndag 19 februari 2012

EN LUGN HELG.

Helgen har varit lugn. I fredags gick jag en sväng på stan med barnen. Melissa behövde nya strumpor och trosor. Även Jens fick underkläder. H&M har ju lanserat sin underklädes kollektion i samarbete med David Backham. Lite dyrare underkläder för att vara H&M men med personalrabbaten är det inte så dyrt. Jens var nöjd eftersom han pratat om att vilja prova dom nya underkläderna.
Efter shoppingrundan så följde mormor med och vi gjorde ett besök på nya dagiset som hade öppethus. Det var förstagången vi var där nu när det var klart, och oj så fint det var! Melissa ville inte gå hem.
På lördagen storhandlade vi i vanlig ordning. Jag som älskar marabou chocklad sa inte nej till Jens när han ville brova den nya smaken "black" jag var lite skepptisk men den var faktiskt riktigt god :)
På eftermiddagen gav vi oss ut hela familjen i det mindre härliga vädret. Ibland önskar man att man kunde få ligga inbäddad i vagnen som Theodor när man är ute. Snön piskade i ansiktet men när det äntligen kommer lite snö får man passa på att åka lite pulka och sånt som Melissa tycker är kul. Melissa har länge tjatat om att göra en snögubbe men det har inte varit någon bra kramsnö. Men nu kunde vi äntligen göra en snögubbe!


Idag, söndag har grabbarna badat. Melissa har varit hemma hos Bonnie och lekt och vi har hunnit med en snabbis till Ikea. Köpte lite nya matlådor, några handdukar till barnen och en ny spotlight eftersom en av våra har gått sönder. Imorgon börjar inskolningen på british mini för Melissa.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar