måndag 23 december 2013

JUL I UPPSALA!

Varje år firar vi jul i Uppsala, några dagar innan julafton. Det är rätt smart av Agneta och Kaj eftersom alla kan vara med då. I juldagarna har alla så fullt upp. Igår var vi där tillsammans med Jens syskon och familjer. Även Kajs barn med familj. I år hade dom beställt hem lite catering, det var lika gott som när dom lagar maten själva. Till efterrätt blev det glass med en sjukt god nougat, det knullade i munnen när man åt, som min kära man skulle uttryckt det :)
Vi bytte lite julklappar till alla barn. Melissa fick målarfärg och fler sylvanians. Tror det var dom absoluta favoritsakerna. Men hon fick också ett häst block, badlakan och biobiljetter som hon blev mycket nöjd med. Nu blir det bio för Melissa och pappa i juldagarna. Theodor fick en STOR bil, ratt med ljudeffekter och ett fint badlakan. Jag tror våra julklappar som vi gav också gick hem!
Idag är dagen före dopparedagen! Melissa är jätte ivrig. Tyvärr med ont i halsen och förkyld, men hon lyckas alltid vara små hängig inför stora dagar. Idag ska jag bara pilla mig i naveln och ligga i soffan. Vi är redan klara med allt julstress. Fast lite annat finns det att fixa!



Theo kör som en galning med sin nya bil!



Melissa är överlycklig att få kladda med sin nya färg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar