söndag 2 mars 2014

EN DAG I HUVUDSTADEN!

Igår var det som sagt kaos här hemma. Idag skulle vi ha fått besök från Sthlm. Men kändes inte alls som det var aktuellt att ta hit folk i kaoset idag. Melissa gnällde att vi inte hunnit umgås något på hela lördagen och vi ville ut härifrån. Så lite spontant tog vi med barnen och hoppade på 10 tåget till Stockholm imorse. Theodor var jätte exalterad över att åka tåg, tror det var det bästa på hela dagen för hans del.









I Stockholm tog vi oss till polismuseet. Ett litet mysigt museum. Billigt var det också. Betalade 100kr i inträde för alla oss fyra. Dock tog det inte lång tid att avklara alla aktiviteter. Det fanns lekrum, utställningar och det bästa av allt, riktiga polisbilar/motorcyklar att klättrar i. Fullt med knappar där man fick prova blåsirener mm.












Efter museet så åkte vi in till stan och åt hamburgare. Sedan mötte vi upp Anna, Mats och Simon. Det var dom som skulle kommit till oss. Tyvärr blev det bara en kortis att ses, men mycket bättre än ingenting! Vi gick till Kulturhuset och fikade. Det är så kul att se hur fort lilla Simon växer, snart redan ett år! Jag är så glad över den ungen, hans föräldrar behövde verkligen honom! Nu har han fått små gulliga framtänder som han biter sin mamma med, samtidigt som han bara ler :)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar