onsdag 25 juli 2012

BUILD À BEAR.

Leksaker har både Jens och Melissa fått unna sig på semestern. Jag och Theodor nöjde oss med varsin tröja. Jens har länge suktat efter en stor legosats med star wars. Dom kostar ju väldigt mycket men här nere hittade vi en byggsats som var rejält nersatt i pris även om den fortfarande var dyr. Gubben är iallafall nöjd och sitter och bygger varje kväll när vi andra ligger stenade i sängen/soffan.






När vi var inne i Malmö tidigare så hittade vi en affär som jag tidigare sett i Stockholm. "build à bear" där får barnen hjälpa till att göra en egen nalle. Först väljer man själva nallen, finns en hel drös olika slags nallar. Sedan får barnet välja ett ljud som nallen kan göra. Och sen hjälper barnet till att stoppa nallen med ull. Och ge nallen ett lyckohjärta innan den sys ihop.






Sedan fick Melissa föna och borsta nallen. Välja kläder och skor. Sedan ge nallen ett data skrivet papper med födelsedatum, namn och ägare mm. Tillsist fick nallen ett hus i form av en gullig kartong att hoppa ner i.









Tycker det var en super kul ide. Melissa var överförtjust och personalen gjorde hela Nalle skapandet väldigt speciellt och kul för barnen. Hemma så kunde Melissa måla nalle huset också :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar